Hieronder vindt u een aantal handige links die we voor u verzameld hebben:

www.belastingdienst.nl


Belastingdienst: Op de site van de belastingdienst vindt u alle informatie voor zowel particulieren als bedrijven. Tevens kunt u via deze site inloggen op Mijn Belastingdienst voor particulieren, Mijn Toeslagen en op de site voor ondernemers. Extra: Via deze link kunt u het betalingskenmerk aan de Belastingsdienst achterhalen als u de acceptgiro kwijt bent.

www.mijn.overheid.nl

Mijn Overheid: Via Mijn Overheid heeft u toegang tot uw post en persoonlijke gegevens van steeds meer overheidsorganisaties zoals bijvoorbeeld de Belastingdienst, uw gemeente, het UWV en de SVB. Hiervoor heeft u een DigiD code nodig en die kunt u via deze link aanvragen.

www.kvk.nl

Kamer van koophandel: Interessante site voor elke ondernemer. Alle informatie over ondernemen en Ondernemingen. Tevens te gebruiken Voor het downloaden van diverse formulieren en raadplegen van het handelsregister.

www.rijksoverheid.nl

Rijksoverheid: De site van de Rijksoverheid met heel veel informatie over allerlei onderwerpen.

www.cbs.nl

CBS: Hier kan men statistische informatie over tal van ontwikkelingen in Nederland zoeken.

www.ondernemersplein.nl

Ondernemersplein: Wegwijs in regels, vergunningen en subsidies (Voorheen: Antwoord voor Bedrijven)

www.kennisring.nl

Kennisring: Het voorlichtingscentrum sociale verzekeringen heeft steeds de juiste informatie over bestaande en nieuwe regels in ons sociaal verzekeringsstelsel. De informatie wordt op eenvoudig leesbare wijze weergegeven.

www.mkb.nl

MKB: Site waar de meest uiteenlopende vragen kunnen worden gesteld door het midden- en kleinbedrijf, verder informatie over diverse cursussen en informatie over specifieke sectoren.

www.wijzeringeldzaken.nl

Wijzer in geldzaken: Op initiatief van het ministerie van Financiën hebben diverse partners hun krachten gebundeld om verantwoord financieel gedrag in Nederland te bevorderen.

www.e-boekhouden.nl

E-boekhouden: Administratieve software voor midden- en kleinbedrijf. Met dit online boekhoudpakket bent u verzekerd van een veilige administratie.

www.exact.nl

Exact: Administratieve software voor midden- en kleinbedrijf. Met dit online boekhoudpakket bent u verzekerd van een veilige administratie.

www.twinfield.nl

Twinfield: Administratieve software voor midden- en kleinbedrijf. Met dit online boekhoudpakket bent u verzekerd van een veilige administratie.