Bij TG Administratie & Belasting hebben we vele jaren ervaring met het geven van fiscaal advies. Er zijn veel belastingaangiften die gedaan moeten worden. Het is belangrijk dat een belastingaangifte correct is. Wij helpen u graag met het doen van uw belastingaangiften. U kunt hierbij denken aan aangiften voor:

-    Omzetbelasting;
-    Vennootschapsbelasting;
-    Inkomstenbelasting;
-    Loonbelasting;

Wij kunnen alles regelen omtrent uw belastingaangiften. Wij controleren de belastingaanslagen die u krijgt en kunnen ook verzoeken voor u indienen voor voorlopige teruggaven. Ook kunnen wij indien nodig uitstel voor het indienen van aangiften aanvragen en bezwaarschriften voor u maken en indienen

Bezwaarschriften
Wanneer de belastingdienst u onterecht een (verkeerde) aanslag oplegt, maken wij voor u daar bezwaar op. Wij blijven de zaak volgen totdat de belastingdienst uitspraak heeft gedaan over het bezwaarschrift en eventueel u een correcte aanslag oplegt.

Controle belastingdienst
Wanneer u controle krijgt van de Belastingdienst, dan kunt u deze bij ons op kantoor laten uitvoeren. Mocht de inspecteur vragen hebben over de boekhouding, dan kunnen wij deze ter plekke beantwoorden. Dit scheelt u een hoop tijd en zorgen.